fbpx
Сьогодні
20:05 07 Вер 2023

В окупованих Олешках підірвали авто з двома працівниками фсб, які причетні до катувань українців

English version here

Фото: Скріншот з відео

У тимчасово окупованих Олешках Херсонської області вибухнула автівка, у якій перебували двоє працівників російської фсб та російські військові.

Про це інформують джерела УП в Службі безпеки України.

Як повідомляють, внаслідок підриву автомобіля:

  • один працівник ФСБ помер на місці,
  • інший – у реанімації у важкому стані.

Окрім того, зі слів джерел, троє російських військових, які супроводжували авто теж отримали поранення.

За інформацією УП, до вибуху причетна Служба безпеки України.

Там зазначили, що підірвані фсбшники "працювали" в окупованому Скадовську. А в захоплені агресорами Олешки навідувалися для фільтраційних заходів. А також, щоб катувати українців.

Своєю чергою, генпрокурор Андрій Костін заявив, що близько 90% українських військовополонених пройшли через катування, зґвалтування, погрози сексуального насильства або інші форми жорстокого поводження.

Що відомо про вибухи авто на окупованих територіях

Нагадаємо, що нещодавно у так званій "луганській народній республіці" співробітники Служба безпеки України підірвали Юрія Афанасьєвського, який очолював місцеву "митницю".

Окрім того, 2 червня голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що в районі окупованої Михайлівки підірвалися колаборанти.

А 12 травня, у тимчасово захопленому Мелітополі під час вибуху зазнав поранень колаборант-високопосадовець, так званий "виконувач обов'язків заступника міністра будівництва" Запорізької області.

Також, 3 квітня, у мережі поширили запис, зроблений мелітопольськими партизанами, в якому вони беруть на себе відповідальність за підрив автомобіля гауляйтера Якимівки.

Як писала Рубрика, 19 березня на окупованій території Херсонської області внаслідок підриву автомобіля було ліквідовано колаборанта, так званого командира взводу ППС (патрульно-постової служби) ОМВС Новокаховського міського відділу ГУ МВС.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: