fbpx
Сьогодні
19:43 06 Вер 2023

У серпні Міненерго передало енергокомпаніям 258 тонн гуманітарної допомоги, наданої міжнародними партнерами

English version here

Протягом серпня Міністерство енергетики України передало для потреб енергетичного сектору гуманітарні вантажі з обладнанням від 32 донорів з 18 країн загальною вагою близько 258 тонн. 

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на повідомлення Міністерства енергетики України.

Серед донорів – енергетичні компанії, урядові структури та організації з Нідерландів, Німеччини, Австрії, Швеції, Італії, Данії, Словенії, Франції, Норвегії, Швейцарії, Фінляндії, Польщі, Латвії, Бельгії, Японії, Чехії, Литви і Румунії.

Надане устаткування включає трансформатори, генератори, авто, кабель та інше обладнання, необхідне для ремонтів і відновлення енергетичної інфраструктури, постраждалої від ворожих атак.

Міністр енергетики України Герман Галущенко зазначив, що в Україні триває наймасштабніша за всю історію кампанія на енергетичних об'єктах, а також – на об'єктах інфраструктури нафтогазової галузі.

«Обладнання, яке надають нам міжнародні партнери, допомагає відновлювати енергетичні об'єкти, яким завдано пошкоджень російськими терористами, і готуватися до майбутнього опалювального сезону, який, очевидно, буде не менш складним, ніж попередній. Дякуємо нашим друзям за цю допомогу», – зазначив Галущенко. 

Отримана від донорів допомога була розподілена між 26 компаніями електроенергетичної, вугільної, нафтогазової та атомної галузей.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: