fbpx
Сьогодні
17:30 06 Вер 2023

росія завжди обстрілює цивільних, коли українські Сили оборони мають успіх на фронті, - Зеленський засудив обстріл Костянтинівки

English version here

Президент України Володимир Зеленський засудив обстріл Росією Костянтинівки. За його словами, ворог завжди б'є по цивільних, коли українські Сили оборони мають успіх на фронті.

Про це він сказав на спільній з прем'єр-міністром Данії Метте Фредеріксен зустрічі з представниками ЗМІ у Києві, повідомляє Рубрика..

"Удар просто по ринку, по магазинах, по аптеці. … Хто знає це місто, той орієнтується, що це цивільне місце. Тут немає жодних військових частин і близько. Удар навмисний. Ми розуміємо, що вони роблять – те саме, що й було раніше, коли відбуваються ті чи інші позитивні наступальні кроки українських Сил оборони, в тому напрямку завжди росіяни б'ють", – сказав Зеленський.

Глава держави висловив співчуття близьким та рідним загиблих унаслідок обстрілу громадян.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, сьогодні окупанти завдали удару по ринку в Костянтинівці на Донеччині.

У результаті обстрілу – 16 загиблих, серед них – дитина, понад 30 отримали поранення.

За попередніми даними, пошкоджено 20 магазинів, лінії електропередач, адмінбудівля та 5-й поверх житлового будинку. Вщент згоріли легкові автомобілі та 8 торговельних об'єктів. Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Під завалами ще перебувають люди.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: