fbpx
Сьогодні
Відео 15:46 06 Вер 2023

Армія рф завдала удару по ринку в Костянтинівці на Донеччині: щонайменше 16 людей загинули

English version here

6 вересня, російсько-окупаційні війська вдарили по місту Костянтинівка Донецької області, попередньо відомо про 16 загиблих мешканців.

Про це пише Радіо свобода, Новини Донбасу.

За даними видання "Новини Донбасу", попередньо, окупанти атакували ринок ракетами С-300. Як відомо, там завжди багато людей.

 

У мережі вже публікують відео з місця "прильоту".

Також Укрінформ із посиланням на Донецьку ОВА повідомляє про 16 загиблих та 5 поранених.

На жахливий удар по мирному населенню Костянтинівки відреагував президент Зеленський.

"Коли хтось у світі ще намагається мати справу з чимось російським, це означає заплющувати очі на реальність. Наглість зла. Зухвалість підлості. Повномасштабна нелюдь.

На цей час артилерія російських терористів убила 16 людей у місті Костянтинівці, Донецька область. Звичайний ринок. Магазини. Аптека. Люди, які нічим не завинили. Багато поранених. На жаль, кількість загиблих і постраждалих може ще зрости", наголосив український лідерю

Глава держави висловив співчуття всім, хто втратив рідних.

Що відомо про обстріли Костянтинівки на Донеччині

Хоч і вважається, що Костянтинівка перебуває у так званому "відносному тилу", проте в останні дні місто Донецької області постійно обстрілюють окупанти.

Так, 5 вересня, Костянтинівку також обстріляли. Поранення отримали троє людей. Вони в момент обстрілу їхали мікроавтобусом. Двоє перебувають у лікарні у тяжкому стані.

До цього, ще зранку, 5 вересня, окупанти також завдали ракетного удару по Костянтинівці – 1 людина поранена, було пошкоджено 3 багатоповерхівки і 3 приватні будинки.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: