fbpx
Сьогодні
16:33 06 Вер 2023

Креативна агенція #Oddee запустила відкриті лекції з історії України для зрозуміння минулого, сьогодення та нашої країни

Разом з командою креативної агенції #Oddee всі бажаючі зможуть вивчати історію України. Це важливо для тих, хто працює в індустрії креативу та для кожного громадянина України.

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

Складні часи поставили перед всіма нами багато питань: хто ми, що для нас значить Україна і багато іншого. Знайти на них відповіді неможливо без розуміння минулого.

Крім цього, для креативників вкрай важливо розуміти історію і культуру України. Це потрібно, щоб ролики чи інший контент в соцмережах не викликав негативу, не шкодив репутації бренду.

Яке рішення?

Команда агенції #Oddee організує лекції для всіх бажаючих онлайн. Вони проходять онлайн і абсолютно безкоштовні. Всі бажаючі можуть підключатись, слухати лекції про минуле України.

Класний викладач, цікава подача матеріалу та дружня атмосфера зроблять своє! Ви дізнаєтесь набагато більше про історію України, побачите, наскільки вона важлива і цікава.

Як це працює?

Все дуже просто! Для участі треба заповнити коротку анкету, вказати своє ім'я, e-mail та розповісти, чому ви цікавитесь історією. Готово! В розсилці ви отримуватимете анонси всіх лекцій з історії України та посилання для перегляду.

Далі потрібно лише позначити дату та час лекції в календарі та приєднатися для перегляду за посиланням. І звісно ж, на лекціях кожен слухач зможе поставити питання лектору, щоб ще краще зрозуміти тему.

Реєструйтесь і запрошуйте друзів, щоб разом вивчати історію України в новому креативному форматі.

Нагадаємо, що користувачам інтернету представили новий інтерактивний часоплин з усіма подіями в українській історії України.

Окрім того, з нагоди офіційного завершення реалізації проєкту у Національному музеї історії України у Другій світовій війні презентували виставку "Тризуб Батьківщини", що розповідає про історію Тризуба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: