fbpx
Сьогодні
11:31 30 Сер 2023

У небі над Одещиною вночі ППО знищила вісім російських ракет, - ОВА

Фото: З відкритих джерел

У ніч на 30 серпня, під час російської масштабної атаки по Україні в небі над Одеською областю українська протиповітряна оборона збила вісім ворожих ракет.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram голови Одеської ОВА Олега Кіпера.

"8 ракет знищили наші сили ППО та Морської охорони над морем. Влучань та руйнувань немає", – розповів очільник області.

Зокрема, як повідомляє ДПСУ, сьогодні вночі військовослужбовці Одеського загону морської охорони зафіксували смертоносну стратегічну ракету, ймовірно Х-101, під час виконання завдання з протиракетної оборони.

"По виявленій цілі одразу відкрили вогонь з наявного озброєння. Ракета вибухнула над морем", – констатували прикордонники.

Що відомо про ворожу атаку регіони України

У ніч проти 30 серпня російські окупанти вчергове влаштували масовану атаку на столицю, запустивши безпілотні літальні засоби та ракети.

О 6 ранку стало відомо про двох загиблих унаслідок падіння уламків у Шевченківському районі.

За уточненими даними, станом на 7 ранку відомо про трьох поранених. Двох з них госпіталізували, третій пораненій людині допомогу надали на місці.

Як повідомили у КМВА, росія комбіновано атакувала Київ та область, випустивши по регіону безпілотники та ракети. Українська ППО збила понад 2 десятки повітряних цілей.

Також, у Житомирській області, окупанти атакували безпілотниками об'єкт інфраструктури, внаслідок чого збитий дрон впав на об'єкт інфраструктури й виникла пожежа, також було частково пошкоджено залізничне полотно.

За даними Повітряних Сил, у ніч на 30 серпня російські окупанти атакували Україну крилатими ракетами повітряного базування та ударними безпілотними літальними апаратами. ППО приземлила всі 28 ракет та 15 БпЛА типу "Shahed-136/131".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: