fbpx
Сьогодні
16:58 12 Сер 2023

ЗМІ повідомили, коли путін відвідає Туреччину

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган зможе провести зустріч із російським диктатором володимиром путіним наприкінці серпня або на початку вересня.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на A Haber.

За даними видання, турецький президент очікує на візит Путіна до Туреччини. Також не виключають, що Ердогана може відвідати росію. При цьому точної дати зустрічі двох лідерів не називають.

Як раніше повідомляла Рубрика, Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган провів телефонну розмову з президентом росії володимиром путіним і заявив путіну, що призупинка "зернової угоди" нікому не вигідна.

Згідно із заявою Управління комунікацій турецького президента, лідери двох країн домовилися про візит путіна до Туреччини.

Довідка

російська сторона 17 липня направила Туреччині, Україні та ООН свої заперечення щодо продовження "зернової угоди" та де-факто припинила її дію.

В ООН заявили, що внаслідок припинення участі Росії в Чорноморській зерновій ініціативі та загрози судноплавству зростають ціни на продовольство по всьому світу, посилюючи енергетичну та фінансову кризи.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: