fbpx
Сьогодні
Фото 18:59 10 Сер 2023

Викрав майна на 2,7 млн: з'ясувалися обставини затримання глави райради на Одещині

Фото: Одеська обласна прокуратура

На викраденні майна Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу на 2 мільйонів 690 тисяч гривень викрили голову райради Білгород-Дністровського району Григорія Мельниченка.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Одеську обласну прокуратуру, співрозмовника УП в правоохоронних органах.

У прокуратурі повідомили, що за даними слідства, посадовець під приводом нібито збереження державного майна від ворожих обстрілів, заволодів швидкісним катером "TUNA" 865 Cabin із двома підвісними двигунами та автомобільним причепом, шляхом ведення в оману осіб, у яких майно знаходилось на зберіганні на території яхт-клубу "Совіньйон" в Одесі, та внесення недостовірних відомостей до документів.

Білгород-дністровський, влада

Фото: Одеська обласна прокуратура

У подальшому, підозрюваний перевіз катер у "безпечне" місце на територію заводу у місті Біляївка та розпорядився ним на власний розсуд.

Прокуратура зазначає, що голову райради затримали в порядку ст. 615 КПК України. На цей час прокурори повідомили йому про підозру в крадіжці в особливо великих розмірах.

Білгород-дністровський, влада

Фото: Одеська обласна прокуратура

Нагадаємо, що ЗМІ повідомили про обшуки у ексгубернатора Одеської області Сергія Гриневецького та голови райради Білгород-Дністровського району Григорія Мельниченка.

Відмітимо, що Мельниченко є зятем Гриневецького та членом партії "Довіряй ділам".

Наразі невідомо, у чому саме підозрюється Гриневецький.

Обидва мають тісні зв'язки з мером Одеси Геннадієм Трухановим. Мельниченко представляє його партію "Довіряй ділам", а Гриневецький нещодавно засвітився у пості мера з відновлення пошкоджених будинків. Сам Гриневецький свого часу теж очолив обласний осередок партії "Довіряй ділам" мера Одеси.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: