fbpx
Сьогодні
Фото 11:42 03 Сер 2023

Спортивні канікули для українських дітей організували у Швейцарії

Фото: Ірина Венедіктова / Фейсбук

Спортивні канікули дітям з України, які через розпочату росією війну мешкають у Швейцарії, організували тенісний клуб Tennisclub Neufeld за підтримки "Hallentennisclub".

Як передає Рубрика, про це у Фейсбуці повідомила посол України у Швейцарії Ірина Венедіктова.

"Малеча і підлітки віком від 5 до 16 років протягом тижня безплатно відвідували великі тенісні корти та навчались гри під керівництвом професійного тренера. Це чудова нагода отримати цікавий спортивний досвід та нові навички. Наполегливість та щира радість юних українців – найкраща оцінка гарної дружньої ініціативи швейцарців", – написала вона.

Фото: Ірина Венедіктова / Фейсбук

Фото: Ірина Венедіктова / Фейсбук

Ірина Венедіктова подякувала Tennisclub Neufeld та "Hallentennisclub2, @Gretta Fenner та всім приватним донорам та волонтерам, які зробили це для українських дітей.

"Сподіваємось, що для когось із дітлахів це стане також успішним стартом спортивної кар'єри. І однозначно бажаємо, щоб кожен їх крок був шляхом до великих перемог!", – додала пані посол.

Фото: Ірина Венедіктова / Фейсбук

Довідка

Раніше, посол України у Швейцарії Ірина Венедіктова відвідала у місті Люцерн український культурний центр "Prostir", де реалізуються найрізноманітніші культурні проєкти та ініціативи для українців.

Нагадаємо, що Верховна Рада 19 липня проголосувала за припинення повноважень Ірини Венедіктової на посаді Генерального прокурора.

А 3 серпня 2022 року міністр закордонних справ Дмитро Кулеба підписав подання Президентові Володимиру Зеленському на призначення колишнього Генпрокурора Ірини Венедіктової послом України у Швейцарії.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: