fbpx
Сьогодні
15:20 01 Сер 2023

Ракетний обстріл Кривого Рогу: поліціянти встановили особу, яка знімала момент атаки по місту

Фото: Телеграм Лубінця

Правоохоронці Кривого Рогу Дніпропетровської області встановили особу, яка знімала момент "прильоту" російської ракети в місті 31 липня під час ворожого обстрілу.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка.

"Практично відразу це відео з'явилося в місцевому пабліку, а звідти за лічені хвилини поширилося у російських Telegram-каналах", – зазначив він.

Зібрані матеріали передані до Служби безпеки України для прийняття рішення.

Що відомо про обстріл Кривого Рогу

Нагадаємо, 31 липня, російська армія зранку вдарила ракетами по Кривому Рогу, одна з яких влучила у багатоповерховий будинок. Станом на ранок 1 серпня відомо про понад 80 постраждалих, серед яких 7 дітей, та шістьох загиблих.

Як розповів президент України Володимир Зеленський, містом ворог випустив дві ракети типу "Іскандер". Пуск було здійснено з тимчасово окупованого Джанкоя у Криму.

Також Рубрика писала, що у ніч на 1 серпня російські окупанти атакували Харків дронами-камікадзе. Зафіксовані влучання у двох районах міста.

У Салтівському районі російський дрон пошкодив будівлю гуртожитку професійно-технічного училища. Унаслідок влучання, зруйновано 2 та 3 поверхи, виникла пожежа. На щастя, на момент атаки у будівлі не було людей.

Окрім того, окупанти вдарили по спортивному об'єкту в Шевченківському районі. Унаслідок атаки частково пошкоджено двоповерхову будівлю, постраждав охоронець.

А вже, 1 серпня, російсько-окупаційні війська вчергове обстріляли Херсон, унаслідок чого снаряд влучив в заклад охорони здоров'я, забравши життя лікаря: також поранення отримала медсестра.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: