fbpx
Сьогодні
13:38 27 Лип 2023

Українські нацгвардійці досягли успіхів на Мелітопольському напрямку, закріплюються на рубежах

Фото: Getty Images

У наступі на Мелітопольському напрямку нацгвардійці досягли успіхів. Наразі вони закріплюються на досягнутих рубежах.

Про це розповів виконуючий обов'язки директора департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України Микола Уршалович, повідомляє Рубрика з посиланням на брифінг.

За словами Уршаловича, Нацгвардійці "мали тактичні успіхи, закріплюються на досягнутих рубежах та проводять розвідку на напрямках подальших дій".

Зокрема на Херсонському напрямку ворог продовжує вести активну оборону й невибіркові обстріли населених пунктів. Нацгвардійці, зі свого боку, проводять стабілізаційні заходи та гуманітарне розмінування.

Ситуація на фронті

Українські воїни почали значну контрнаступальну операцію на заході Запорізької області з використанням великої кількості техніки.

Згідно з даними Генерального штабу, минулої доби на фронті відбулось 28 бойових зіткнень.

Українські захисники уже ліквідували близько 244270 російських вояк.

Нагадаємо, речник Генштабу Збройних сил Андрій Ковальов повідомив, що воїни Збройних сил України мали успіх у районі Старомайорського на південному фронті.

А заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що росіяни стягують війська по всіх напрямках, всіма силами намагаються зупинити наступ Збройних сил України.

Також Ганна маляр повідомила, що Сили оборони стримують наступ російських військ на Куп'янському і Лиманському напрямках та продовжують успішно вести наступальні дії на Бахмутському напрямку та на півдні України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: