fbpx
Сьогодні
17:40 19 Лип 2023

У Львові за кошти благодійників ремонтують будинок, що постраждав від ракетного удару

У Львові встановлюють нові вікна у будинках, які постраждали від ракетного удару 6 липня.

Про це повідомили у телеграм-каналі Львівської міської ради.

"Для будинків-пам'яток архітектури вже замовили та виготовляють дерев'яні вікна. Водночас завдяки допомозі благодійної американської організації, у житлових будинках, що не є пам'ятками вже розпочали встановлення нових пластикових вікон", – йдеться в повідомленні.

У міськраді додали, що після ракетного обстрілу у Львові загалом необхідно відновити близько 3 000 вікон, з них 600 дерев'яних.

Будинки відновлюють завдяки допомозі благодійної Американської організації Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Фондом Говарда Баффета.

Довідка

Уночі 6 липня окупанти вдарили ракетами по Львову: пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, також ракета влучила в багатоповерхівку.

Загарбники випустили 10 ракет "Калібр", з яких нашим військовим вдалося збити 7.

На нічний удар по Львову відреагував президент Зеленський.

Окрім того, речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що "Калібри" рф спочатку летіли на Київ, але різко змінили курс на Львів.

У Львові в пам'ять про загиблих від російської ракетної атаки міська влада оголосила дводенну жалобу. Серед загиблих і сім'я львівського журналіста з медіа "Варта" Володимира Садового.

7 липня міський голова Андрій Садовий повідомив, що у Львові завершують пошуково-рятувальні роботи, кількість загиблих внаслідок влучання російської ракети у житловий будинок зросла до десяти.

 

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: