fbpx
Сьогодні
11:17 18 Лип 2023

Нічна атака росіян: ППО знищила 38 повітряних цілей ворога

Фото: Ілюстративне

У ніч на 18 липня російські окупанти атакували з південного напрямку шістьома крилатими ракетами "Калібр" та 36 ударними безпілотниками типу "Shahed", всі ракети та 31 іранський БПЛА "приземлили" протиповітряна оборона.

Про це повідомляє пресслужба Повітряних сил ЗСУ, пише Рубрика.

Зазначається, що пуски "Калібрів" здійснювались імовірно з російського фрегата "Адмірал Ессен", "Шахеди" – з району полігону Чауда в тимчасово окупованому Криму.

Силами та засобами Повітряних сил знищено шість "Калібрів", 31 ворожий ударний дрон "Shahed-136/131" та один розвідувальний БпЛА.

Крилаті ракети "Калібр" та переважну більшість дронів-камікадзе знищено на півдні – в Одеській та Миколаївській областях, решту ударних БпЛА уражено в Донецькій, Харківській та Дніпропетровськійобластях.

Водночас протягом минулої доби 17 липня протиповітряною обороною знищено три ударні БпЛА типу "Шахед", один "Ланцет" та дев'ять розвідувальних безпілотників оперативно-тактичного рівня.

За поточну та минулу добу авіація Повітряних сил завдала до 15 групових авіаційних ударів по російських окупантах.

Нічний обстріл України

Вночі російські війська атакували південь України, використовуючи дрони-камікадзе та ракети. Зокрема, в Одесі удар припав на об'єкти портової інфраструктури.

Росія атакувала вночі і Миколаїв. Умісті пролунали вибухи та виникла серйозна пожежа.

Раніше повідомлялось, що ППО вночі знищили 6 "Калібрів" та 25 "Шахедів".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: