fbpx
Сьогодні
16:44 17 Лип 2023

В Україну прибула адміністраторка USAID Пауер: що відомо про її візит

У понеділок, 17 липня, в Україну прибула Адміністратор Агентства США з міжнародного розвитку Саманта Пауер.

Про це повідомляє пресслужба Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).

Адміністратор Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Саманта Пауер сьогодні прибула в  Україну, аби ще раз підтвердити рішучу налаштованість США стояти пліч-о-пліч із Україною у її  боротьбі за свободу перед лицем неспровокованої агресії з боку росії.

Під час свого візиту  керівниця USAID зробить наголос на тому, як численні заходи американської державної допомоги з питань розвитку, у гуманітарній і економічній сферах забезпечують підтримку українцям у той  час, як вони ведуть битву на фронті, та водночас закладають основу для довготермінового  відновлення України, та її майбутнього як вільної, незалежної, демократичної та суверенної нації.  

Заплановано зустрічі пані Пауер із чільними посадовцями органів влади України. На цих зустрічах  розмова піде про те, як USAID продовжує свою співпрацю з українським народом, який нині дає  відсіч путінській аґресії та поряд із цим і далі будує майбутнє своєї країни.  

У ході свого візиту керівниця USAID матиме нагоду поспілкуватися з:

  • українськими аграріями, 
  • лідерами приватного бізнесу,
  • представниками громадянського суспільства,
  • енергетиками, 
  • молоддю,
  • працівниками рятувальних служб,
  • спеціалістами у сфері психологічного здоров'я – усіма  тими, хто нині працює з метою побудови кращого майбутнього для України.

Пані Пауер також  проведе зустрічі з представниками організацій-партнерів USAID, які доправляють життєво важливу  допомогу тим, хто потерпає внаслідок аґресії з боку Росії. Це спілкування стане нагодою  виокремити ключові заходи у сфері розвитку, що їх нині впроваджує USAID для того, щоб  забезпечити діяльність тієї інфраструктури і тих інституцій, які мають критично важливе значення  для майбутнього України. 

Як повідомляла Рубрика, адміністраторка Агентства США з міжнародного розвитку Саманта Пауер вдруге від початку повномасштабного вторгнення 17  липня прибула з візитом до Києва.

Рубрика:
Київ Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: