fbpx
Сьогодні
10:53 11 Лип 2023

Рішення для відбудови: забудовник із США хоче побудувати модульні та багатоквартирні будинки на Київщині

English version here

Фото: The Wasatch Group

У Київській області американська компанія Wasatch Group у партнерстві з благодійною організацією To Ukraine With Love має намір побудувати 600 повністю мебльованих модульних будинків для людей, чиї домівки були зруйновані внаслідок війни.

Про це повідомив американський бізнесмен і меценат, засновником і виконавчий директор Wasatch Group Делл Лой Хансен, інформує Рубрика.

У чому проблема?

У Київській області російські загарбники знищити та пошкодили близько 26 тисяч об'єктів, з яких повністю зруйновані майже 5 тисяч приватних будинків та близько 170 багатоповерхівок.

Яке рішення?

Для людей, чиї домівки були зруйновані внаслідок війни, американська компанія Wasatch Group у партнерстві з благодійною організацією To Ukraine With Love планує у 2023–2024 роках побудувати у Київській області 600 повністю мебльованих модульних будинків.

Як це працює?

Він також презентував проєкт багатоквартирного житлового комплексу "Містечко Хансена", головна ідея якого полягає у створенні великої громади для людей похилого віку, ветеранів війни, удів, сиріт і людей з інвалідністю.

Проєкт передбачатиме центри медичного й емоційного догляду, а також фізіотерапію, арт-терапію та інші необхідні послуги.

"Це містечко зможе замінити кілька дитячих будинків сімейного типу, зруйнованих під час війни. Ми знаємо, що понад 100 таких закладів були зруйновані», – зазначив Делл Лой Хансен.

Також він розповів про ініціативу побудови в кількох регіонах України житлових будинків для людей похилого віку, які залишилися без домівки.

Для потреб їх мешканців на безоплатній основі будуть передбачені:

  • стоматологічна клініка,
  • перукарські та манікюрні послуги,
  • центр гарячого харчування,
  • кінотеатр.

Раніше ми писали, що закинуту поліклініку в Славутичі хочуть перетворити на бізнес-резиденцію і житло для ВПО.

Також повідомляли, що у Бучі в Київській області мають намір створити психологічний центр реабілітації для людей з ПТСР. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: