fbpx
Сьогодні
Фото 12:53 29 Чер 2023

Наєв звернувся до мешканців Сумщини із закликом виїхати з прикордонних районів

У Північній операційній зоні Сумський напрямок залишається найбільш небезпечним, тому жителям прикордонних районів необхідно виїхати у більш безпечні регіони.

Про це в Телеграмі повідомляє пресслужба командування об'єднаних сил ЗСУ, пише Рубрика.

"Сумський напрямок залишається найбільш небезпечним у Північній операційній зоні. Прикордонні населені пункти щодня потерпають від ворожих обстрілів. Ворог гатить з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню. Перебуваючи в одному з населених пунктів, особисто переконав одну родину місцевих мешканців терміново виїхати, тому що була безпосередня небезпека. Наразі закликаю всіх громадян, які мешкають у прикордонних районах Сумщини виїхати", – цитує пресслужба командувача Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

Як зазначається, ворог з незрозумілою наполегливістю майже щодня обстрілює територію Сумщини з РСЗВ, артилерії та завдає ударів з повітря керованими авіаційними боєприпасами. Абсолютну більшість жертв та постраждалих об'єктів становлять саме місцеві жителі, приватні будинки та цивільні установи.

Наєв також зауважив, що влада на місцях знає алгоритм дій та шляхи для евакуації.

"Влада на місцях знає алгоритми і шляхи евакуаційних заходів. Для цього є все. Закликаю всіх, будь ласка, виїжджайте для того, щоб зберегти своє життя! А Сили оборони продовжать боронити українську землю", – наголосив Наєв.

Як зазначається, військовослужбовці Сил оборони України надійно утримують свої позиції та готові дати відсіч ворогові.

Як повідомляла Рубрика, командувач Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергі Наєв повідомив, що на півночі країни триває нарощування системи інженерних загороджень на межі з білоруссю та рф.

Він також повідомив, що в Північній операційній зоні завершено будівництво психологічно-тактичних смуг перешкод.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: