fbpx
Сьогодні
Відео, фото 17:59 16 Чер 2023

Наєв: на півночі країни триває нарощування системи інженерних загороджень на межі з білоруссю та рф

Фото: facebook Командування Об'єднаних Сил ЗС України

У командуванні Північною операційною зоною підбито підсумки роботи за тиждень щодо інженерного забезпечення та облаштування позицій на прикордонних ділянках місцевості.

Про це пише Рубрика з посиланням на facebook командувача Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

За словами Сергія Наєва, протягом останнього тижня вздовж державного кордону вирито понад п'ять тисяч метрів траншей та більше ніж два з половиною кілометри протитанкового рову.

"У прикордонні тривають планові мінування місцевості. Зокрема, використано більше ніж 8 тис. мін. Облаштовано більше ніж 60 вогневих позицій, 120 укриттів для особового склад, більше 150 укриттів для автомобільної та броньованої техніки", – повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як зазначив командувач, Збройні Сили України постійно працюють над збільшенням своїх оборонних спроможностей і цей процес триватиме й надалі.

Фото: facebook Командування Об'єднаних Сил ЗС України

Фото: facebook Командування Об'єднаних Сил ЗС України

Нагадаємо, командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський повідомив, що українські війська продовжують вести наступальні дії на окремих напрямках, займаючи панівні висоти, лісосмуги з метою поступового витіснення ворога з підступів до Бахмута.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: