fbpx
Сьогодні
15:25 23 Чер 2023

Український бренд прикрас Minimal запустив інформаційну кампанію підтримки військових медикинь: як працює рішення

У чому проблема?

Україна має один з найбільших показників кількості жінок у Збройних Силах серед країн-членів НАТО, це зокрема і велика кількість жінок, які стали військовими медикинями і рятують життя військових на передовій. Але мало хто говорить про важливість цієї професії та про потреби, які вони мають.

Яке рішення?

З нагоди свого п'ятого Дня народження бренд ювелірних прикрас Minimal привертає увагу до важливості професії військових медикинь та підкреслює, що жінки, які часто бачать всі жахи війни, мають водночас і сильний дух, і витонченість. Саме вони с інфлюенсерки, які впливають діями та словом та саме вони створюють новий український героїчний епос. 

Minimal for Maximum — кампанія, яка має на меті показати, як українські жінки поєднують в собі ролі доньок, сестер, подруг, дружин та мам із надзвичайно небезпечною професією — медикинь-військовослужбовиць, бойових та парамедикинь.

Український бренд прикрас Minimal запустив інформаційну кампанію підтримки військових медикинь

Як це працює?

У період з 19 червня по  9 липня ювелірний бренд Minimal перераховує 50 гривень з кожного продажу своїх прикрас, щоб забезпечити потреби добровольчої організації парамедиків "Госпітальєри" та 207 батальйону територіальної оборони. Загальна сума благодійного збору – 500 000 гривень. Бренд закликає кожного приєднатися тут

Зробивши донат від 1000 гривень, ви отримаєте срібні сережки «Серце України», які мають забарвлення прапора України й нагадують для чого ми всі працюємо і прикладаємо зусилля. Щоб отримати цей подарунок, у примітці до донату додайте свій контактний номер телефону чи нік в Instagram.

П'ять українських військових медикинь стали обличчям кампанії та розповіли про свої виклики та внесок, який вони роблять в життя інших. "Я не страждаю, я звикла, я не борюсь зі страхом, мені подобається проживати всі ці емоції і відчувати життя. Мене вайб Ремарка не влаштовує, я за вайб Гашека", зізналась Ріна Резнік, військова медикиня, яка зараз займається забезпеченням кров'ю прифронтових госпіталів. 

Ініціатори запрошують доєднатися до збору на потреби військових медикинь, зокрема добровольчої організації парамедиків та 207 батальйону територіальної оборони.

Фотограф: Нік Федірко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: