fbpx
Сьогодні
14:33 21 Чер 2023

У столиці відкрився перший в Україні криптоковоркінг та офлайн-школа з трейдингу: навіщо це рішення

Завдяки спільному проєкту криптобіржі WhiteBIT та крипто-освітньої компанії Cryptology у Києві відкрили перший криптоковоркінг в Україні "Digital Traders Hub".

Про це пише Рубрика, посилаючись на сайт WhiteBIT.

У чому проблема?

Криптосфера є потужним стимулом для розвитку цифрової економіки. Важливо, щоб українці були готові до цього. Проте зараз знань ще бракує і не вистачає можливостей.

Яке рішення?

WhiteBIT та Cryptology підтримують освіту у сфері блокчейну та допомагають розвивати фінансову грамотність серед населення, запускаючи безоплатні освітні онлайн курси.

перший криптоковоркінг

Фото: WhiteBIT

Як це працює?

Зазначають, що коворкінг стане платформою для офлайн-навчання з трейдингу. Там професіонали та експерти з криптовалютного ринку будуть ділитися своїми знаннями та стратегіями один з одним.

Унікальною функцією "Digital Traders Hub" буде й те, що на його базі запровадять навчання з трейдингу для підлітків та дітей.

перший криптоковоркінг

Фото: WhiteBIT

На думку засновника та СЕО WhiteBIT Володимира Носова, масова інтеграція блокчейну і криптовалют в усі сфери нашого життя вже почалась і особливо молодь є відкритою до новітньої технології.

"Біткоїн згодом стане цифровим золотом для наступного покоління, яке вже не сприйматиме фіатні валюти або дорогоцінні метали, як базу. Тож важливо підтримувати інтерес молоді до новітніх технологій та одночасно формувати фінансову грамотність, чому і сприятиме офлайн-школа", – зазначив засновник та СЕО криптобіржі WhiteBIT.

Коворкінг розташований за адресою вулиця Євгенія Коновальця, 36д (БЦ Wave).

перший криптоковоркінг

Фото: WhiteBIT

Простір призначений на 25 людей.

У коворкінгу є все необхідне для комфортної роботи та повної концентрації на поточних задачах:

  • сучасні робочі місця,
  • комп'ютери у вільному доступі,
  • швидкісний інтернет,
  • генератори для випадків відключення електроенергії,
  • безпечне укриття.

Окрім цього предбачили таку можливість як підкріпитися безплатними снеками або придбати їжу у вендингових автоматах, що встановлені на території коворкінгу.

Часи роботи: з 9:00 до 18:30 без вихідних.

На цей час є три пакети використання коворкінгу. Кожен пакет передплати надає різні рівні доступу до послуг та знижки на квитки на івенти спільноти.

Довідка

Нагадаємо, WhiteBIT – одна з найбільших європейських централізованих криптобірж родом з України. Компанія була заснована у 2018 році. Найвищий середньодобовий обсяг торгів становить понад $2,5 млрд.

Компанія є офіційним партнером футбольного клубу Барселона та збірної України з футболу.

Cryptology — команда з 23 трейдерів, що діляться своїм досвідом та знаннями з тими, хто хоче розібратися у сфері трейдингу. За три роки існування школа має понад 4000 студентів, які торгують та розвиваються в криптосфері та трейдингу.

Нагадаємо, що Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) завершила розробку законопроєкту про оподаткування криптоактивів і оновила текст закону "Про віртуальні активи" – законопроєкт про оподаткування презентували 14 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: