fbpx
Сьогодні
11:11 21 Чер 2023

Аварійні відключення світла: у столиці без електрики залишилися 100 тисяч споживачів

Фото: Rivnenews.com.ua

21 червня у Києві відбулися аварійні відключення світла, без електроенергії  у столиці залишилися 100 тисяч споживачів, до них приєдналися і мешканці Бучанського району.

Про це пише Рубрика з посиланням на КМВА та ДТЕК.

"На мережах НЕК "Укренерго" виникла аварійна ситуація. По Києву відключено 100 тисяч споживачів", повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

Своєю чергою у ДТЕК також додали, що аварійні відключення світла у частині Шевченківського, Святошинського, Солом'янського, Голосіївського та Подольського районів Києва.

Причиною відключення стала аварія в енергосистемі. Поки терміни відновлення електропостачання невідомі.

Окрім того, ДТЕК повідомив, що у Бучанському районі Київської області також екстрені відключення.

Довідка

Нагадаємо, що енергетична інфраструктура України зазнала пошкоджень унаслідок масштабних ракетних атак росії 10, 11, 17 та 31 жовтня, 11, 15 та 23 листопада, а також 5, 16, 29 та 31 грудня. Також об'єкти інфраструктури атакували дронами.

Через влучання та значні пошкодження енергетичних об'єктів, енергетична система не могла покрити всі потреби споживачів. Доводилося вводити погодинні відключення світла.

ДТЕК також нагадує, що енергомісткими приладами потрібно користуватися почергово. Це дає змогу знизити навантаження на енергосистему та зменшити необхідність обмежень.

Це потрібно робити і сьогодні, оскільки через великі руйнування енергооб'єкти ремонтують і досі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: