fbpx
Сьогодні
Фото, відео 21:42 19 Чер 2023

Зеленська розпочала візит до Ізраїлю: відвідала дитячу лікарню

English version here

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Перша леді України Олена Зеленська сьогодні, 19 червня, прибула з робочою поїздкою до Ізраїлю. Вона зустрілася з президентським подружжям Іцхаком і Міхаль Герцогами. Потім разом із Міхаль Герцог вони відвідали один з найбільших дитячих шпиталей країни Safra Children's Hospital, що під Тель-Авівом.

Про це перша леді повідомила у Телеграмі, пише Рубрика.

Олена Зеленська завітала до Ізраїлю. Вона розповіла, що матиме дуже насичену поїздку. Насамперед вона зустрілася з президентом Ізраїлю Іцхаком Герцогом і його дружиною Міхаль Герцог.

Олена Зеленська й Іцхак і Міхаль Герцоги. Фото:@Olena Zelenska/Instagram

"Поїздка буде насиченою, адже від початку повномасштабної війни співпрацюємо з першою леді Ізраїлю над низкою проєктів у сфері ментального здоров'я. Вдячна за теплий прийом і можливість посилити нашу співпрацю", — написала Зеленська.

Після офіційної зустрічі обидві перші леді побували в одному з найбільших дитячих шпиталей Ізраїля Safra Children's Hospital, який працює при всесвітньо відомій ізраїльській клініці Sheba, розташований неподалік Тель-Авіва.

"Сьогодні завдяки колезі, першій леді Ізраїлю Міхаль Герцог, мала змогу подивитися, як допомагають дітям із психологічними проблемами в Safra Children's Hospital — дитячому шпиталі при всесвітньо відомій ізраїльській клініці Sheba. Тут надають спеціалізовану допомогу цілим родинам в усіх складних ситуаціях", — розповіла у своїх соцмережах Олена Зеленська.

Вона зазначила, що багато українських дітей потребуватимуть психологічної допомоги через життя в умовах війни. Вона зауважила, що Всеукраїнська програма ментального здоров'я орієнтована, зокрема, і на дітей — щоб їхні воєнні страхи й біль не позначилися на подальшому житті.

"Найкращі тактики допомоги українські фахівці вже рік вивчають за допомогою ізраїльських медпрацівників, адже в Ізраїлі діти теж знають, що таке повітряні тривоги, що таке бігти до укриття та вчитися в бомбосховищі. Але завдяки якісній психологічній підтримці вони також знають, як пережити травму, побороти страхи і жити далі", — розповіла вона, додавши, що відвідала дитячу лікарню, щоб побачити, як працює комплексний ізраїльський підхід до допомоги дітям із психологічними травмами, і застосовувати його вдома, в Україні.

Зеленська наголосила, що Всеукраїнська програма ментального здоров'я орієнтована, зокрема, і на дітей – щоб їхні воєнні страхи й біль не позначилися на подальшому житті.

Як повідомляла Рубрика, дружина Президента України Олена Зеленська отримала міжнародну нагороду за "Лідерство у сфері охорони здоров'я та прав людини".

Раніше ми розповідали, що дружина Президента України Олена Зеленська надала поради, як не тримати накопичене в собі, аби допомогти психіці здолати стрес.

Також Рубрика писала, що Фундація Олени Зеленської організовує відпочинок у Карпатах для 1200 дітей із понад 150 будинків сімейного типу виховання, а також їхніх батьків.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: