fbpx
Сьогодні
19:30 23 Тра 2023

Фундація Зеленської організовує відпочинок для 1200 дітей із понад 150 будинків сімейного типу

Фото: ОПУ

Фундація Олени Зеленської організовує відпочинок у Карпатах для 1200 дітей із понад 150 будинків сімейного типу виховання, а також їхніх батьків.

Про це дружина Президента повідомила у Телеграмі.

"Поспілкувавшись із батьками-вихователями, ми зрозуміли: самої лише побутової допомоги, яку Фундація постійно надає ДБСТ, недостатньо. І дітям, і батькам життєво необхідно відновити сили. До того ж для вихователів це робота 24/7, а відпустка для них не передбачена. Вони не відпочивають – ніколи. Цьогоріч ми організовуємо відпочинок у Карпатах для 1200 дітей із понад 150 будинків сімейного типу", – зазначила перша леді.

Вона додала, що першими до табору вже 2 червня приїдуть 39 сімей – 240 дітей із батьками-вихователями з Харківщини.

За її словами, загалом заплановано шість змін для родин із шести областей України: Чернігівської, Сумської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської.

Зеленська розповіла, що для батьків і дітей до 7 років облаштоване окреме житло та розроблена спеціальна програма, старші діти відпочиватимуть у таборі "Артек-Буковель".

"Із першого ж дня заснування Фундації ми визначили її місію: відновлення людей. Бо віримо, що із цього починається відновлення всієї країни. Хочеться, щоб кожна дитина, тато й мама, які цьогоріч поїдуть до рідних Карпат, набралися сил і далі відновлювали своє майбутнє, яке, на щастя, не зміг відібрати загарбник", – підкреслила дружина Президента.

Нагадаємо, за версією американського журналу Time до списку 100 найвпливовіших людей планети у 2023 році ввійшли дружина українського лідера Олена Зеленська та нобелівська лавреатка правозахисниця Олександра Матвійчук.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: