fbpx
Сьогодні
Відео 14:52 18 Чер 2023

У Брянську рф спалахнула потужна пожежа: горить військовий госпіталь

Фото: Телеграм / Mash

18 червня у російському Брянську у неділю розпочалася масштабна пожежа: як повідомляють, горить військовий госпіталь.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Як зазначають, пожежа спалахнула у Володарському районі Брянська. Російські ЗМІ пишуть, що горить госпіталь для ветеранів, який ще будується.

На опублікованих у мережі кадрах помітно, що пожежа досить масштабна. Чорний дим помітно у кількох районах міста.

За даними пропагандистського каналу SHOT, причиною пожежі нібито могла стати диверсія. Згодом паблік заявив, що пожежа спалахнула, коли будівельники заливали бітум.

Місцева влада переконує, що наразі займання нібито ліквідували.

Що відомо про в російській федерації 

Відмітимо, що в рф останнім часом почастішали випадки пожеж, які трапляються як у прикордонних, так і в дуже віддалених регіонах.

Нагадаємо, що у Краснодарському краї нещодавно також спалахнула нафтобаза. Це сталося у ніч проти 3 травня у селищі Волна, яке знаходиться неподалік Кримського мосту.

Після цього, вночі 31 травня в регіоні сталася пожежа на території Афіпського нафтопереробного заводу начебто через атаку невідомого дрона.

Окрім того, на заході москви в кількох кілометрах від академії ФСБ сьогодні, 7 травня, горіли будівельні матеріали на відкритому майданчику будівництва. Над містом було видно густий чорний дим.

Також, унаслідок лісової пожежі у селищі Первомайський Свердловської області росії загорілися склади з порохом. Влада регіону розпочала евакуацію жителів населеного пункту.

А 14 червня, у російському Новочеркаську Ростовської області сталася пожежа на тепловій електростанції (ДРЕС), яка є основним джерелом генерації електроенергії в регіоні.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: