fbpx
Сьогодні
Фото, відео 08:35 15 Чер 2023

"Пошана та підтримка наших воїнів є одним з основних завдань": командувач Об'єднаних сил ЗСУ Наєв відвідав поранених військовослужбовців

Командувач Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав один з лікувальних закладів Північної операційної зони та поспілкувався з медперсоналом та пораненими військовослужбовцями. Командувач також нагородив українських захисників відомчими відзнаками.

Про це повідомила пресслужба Командування Об'єднаних Сил ЗС України.

Командувач поговорив з пораненими бійцями про обставини поранень та травм, розпитав про перебіг лікування та наявні проблеми. Кілька звернень воїнів були оперативно розглянуто та вирішено одразу під час бесіди.

У  цьому медзакладі працюють досвідчені лікарі та середній медичний персонал, у яких за плечима далеко не одна ротація у польових шпиталях. Абсолютна більшість фахівців лікарні мають великий досвід бойової патології та можуть надавати кваліфіковану з елементами спеціалізованої медичну допомогу пораненим та хворим.

"Щиро дякую провідним лікарям шпиталю за те, що вони стоять на захисті здоров'я наших воїнів, борються за їхні життя та дають можливість повністю відновитися після поранень та хвороб!", – сказав Сергій Наєв.

Наєв відвідав поранених військовослужбовців

Також командувач Об'єднаних Сил ЗС України нагородив групу військовослужбовців відомчими відзнаками.

"Низький вам уклін за вашу солдатську працю! Я дуже радий, що можу привітати та відзначити вас за те, що було зроблено вами на полі бою", – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Командувач також звернувся до всіх українців та наголосив, що одним з головних обов'язків кожного є пошана та підтримка наших захисників.

Наєв відвідав поранених військовослужбовців

"Пошана та підтримка наших воїнів, особливо тих, хто отримав поранення під час бойових дій, є одним з основних завдань для кожного з нас. Ми повинні чітко усвідомлювати, що саме завдяки їх сміливості та відданості ми маємо можливість вільно ходити вулицями свого рідного міста, народжувати та виховувати наших дітей, навчатися, займатися улюбленою справою та проводити час з друзями, тобто жити повноцінним життям. Тож поважайте наших воїнів, які не шкодуючи життя та здоров'я, відвойовують забезпечення прав і свобод кожного українця", – сказав Сергій Наєв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: