fbpx
Сьогодні
08:41 14 Чер 2023

Кількість загиблих зросла до 12 внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу

Унаслідок ворожого ракетного удару в Кривому Розі Дніпропетровської області зросла кількість загиблих до 12 осіб.

Про це пише Рубрика, посилаючись на керівника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула у Telegram.

"Сьогодні у нашому місті День жалоби за загиблими внаслідок вчорашнього терористичного ракетного удару. На жаль, жертв уже 12 – вночі від отриманих опіків, несумісних із життям, помер 67-річний чоловік", повідомив Вілкул.

Керівник військової адміністрації також додав, що роботи з ліквідації наслідків удару продовжуються. Постраждалим надається необхідна допомога, працюють усі служби, 40 бригад комунальників.

Що відомо про ракетний обстріл Кривого Рога

Нагадаємо, що у Кривому Розі російські загарбники поцілили у 5-поверховий будинок, внаслідок чого сталося його руйнування та сильна пожежа.

Окупанти запустили по місту шість ракет. Окрім житлового будинку, загарбники поцілили також по приватному підприємству.

Окрім того, через ворожий обстріл у Кривому Розі також було пошкоджено будівлю ТЕЦ та знеструмлено три шахти, в яких були заблоковані люди. Шахтарів вже врятували.

Як зазначили повітряники, силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил знищено 10 крилатих ракет та один ударний дрон.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив про завершення рятувальної операції у Кривому Розі: через ракетний обстріл загинули 11 людей.

У місті оголосили 14 червня Днем жалоби.

Як писала Рубрика, у ніч на 14 червня, російська армія завдала удару 4 крилатими ракетами "Калібр" по Одесі, внаслідок падіння уламків повітряних цілей троє людей загинули, ще понад 10 – отримали поранення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: