fbpx
Сьогодні
Фото 15:33 07 Чер 2023

З мапою України та синьо-жовтим серцем: український бренд створив форму для українських олімпійців - рішення для перемоги

Кікбоксер Павло Замятін і дзюдоїстка Дар’я Білодід у формі від FROLOV. Фото: @пресслужба FROLOV

Для українських спортсменів, які братимуть участь у літніх Олімпійських іграх у Парижі в 2024 році, бренд FROLOV створив парадну форму.

Про це повідомляє NV, пише Рубрика.

У чому проблема?

У нашій країні йде війна, тому важливо на всіх світових майданчиках звертати увагу на те, як бореться Україна за своє незалежне майбутнє. Щоб світ не забував про жахіття, які переживають зараз українці.

Яке рішення?

Дизайнер Іван Фролов став автором нової парадної форми українських спортсменів з Національної збірної команди на Олімпійських іграх 2024 року, по якій легко буде визначити, що спортсмен саме з України.

Як це працює?

Він розробив два комплекти форми — жіноча і чоловіча. У кампейні знялися чемпіонка світу, бронзова призерка Олімпіади з дзюдо Дар'я Білодід та 27-разовий володар Кубків Світу з кікбоксингу WAKO Павло Замятін.

Спорт, форма для олімпійців

Кікбоксер Павло Замятін і дзюдоїстка Дар'я Білодід у формі від FROLOV Фото: @пресслужба FROLOV

Центральним елементом форми став один з ключових символів бренду — анатомічне жовто-блакитне серце FROLOVHEART із вписаною в нього мапою України.

Спорт, форма для олімпійців

Фото: @пресслужба FROLOV

Чоловічий комплект складається з блакитного поло із серцем та футболки з чорними рукавами з жовтою і блакитною блискавками і вишитим серцем, а також чорних штанів.

Спорт, форма для олімпійців

Кікбоксер Павло Замятін і дзюдоїстка Дар'я Білодід у формі від FROLOV. Фото: @пресслужба FROLOV

До жіночого комплекту увійшли блакитно-чорна футболка, чорний пояс, поло та блакитна штани-спідниця. Він також доповнений додатковим аксесуаром — шовковою хусткою з принтом, в основі якого український герб, серце і козацький хрест.

Спорт, форма для олімпійців

Фото: @пресслужба FROLOV

Принт розробив український художник Вова Воротньов.

"Нам було важливо створити мінімалістичну та витриману парадну форму. Наше серце з мапою України, завдяки благодійному проєкту FROLOVHEART, стало не лише впізнаваним візуальним символом у світі, а й символом допомоги.

Серця на формі виконані в чотирьох техніках, включаючи аплікацію, гладь, татамі та стібкові шви. На змаганнях у різних країнах світу наші спортсмени завжди мають Україну в серці, і головною метою для нас стало яскраво це відобразити", — прокоментував Іван Фролов.

Нагадаємо, що за останні роки кількість придбаних вишиванок в Україні зросла більш ніж у чотири рази.

Як писала Рубрика, з нагоди Дня Землі українська торгова марка одягу Rikky Hype створила дроп "Продовжуй рости", який був націлений привернути увагу до проблематики українського домогосподарства в умовах війни.

Окрім того, бренд оголосив про спільний збір коштів на закупівлю насіння разом з проєктом "Seeds for Ukraine".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: