fbpx
Сьогодні
Фото 15:25 30 Тра 2023

До столиці завітав зірка "Надприродного" Міша Коллінз, який став амбасадором UNITED24

English version here

До Києва приїхав зірка "Надприродного" Міша Коллінз. Фото: Telegram-канал Укрзалізниці

Американський актор Міша Коллінз, відомий за роллю Кастіеля в серіалі "Надприродне", який підтримав Україну із перших днів повномасштабного вторгнення і став амбасадором UNITED24, приїхав до Києва.

Про це пише Рубрика, посилаючись на світлини із залізничного вокзалу в Києві, що зʼявилися в telegram-каналі UNITED24.

Зазначимо, що разом з Коллінзом приїхали також футболіст Андрій Шевченко, який грав на позиції нападника за київське "Динамо", а також його син.

До Києва приїхав зірка "Надприродного" Міша Коллінз.
Фото: Telegram-канал Укрзалізниці

"Подивіться, хто приїхав! Та це ж наш амбасадор Андрій Шевченко! І не сам, а зі старшим сином Джорданом. Зачекайте, а хто це поруч? Та це ж кінозірка, американський актор, виконавець головної ролі у серіалі "Надприродне" Міша Коллінз! Вітаємо всіх у Києві", наголосили в дописі.

Своєю чергою Укрзалізниця також у telegram-каналі повідомила про приїзд кінозірки.

"Цим візитом актор демонструє підтримку України та українців, а залізничники завжди раді вітати на борту наших рейсів тих, кого не лякають щоденні атаки ворогів на столицю", підкреслили у повідомленні.

До Києва приїхав зірка "Надприродного" Міша Коллінз.
Фото: Telegram-канал Укрзалізниці

Нагадаємо, що 24 лютого 2023 року всесвітньо відомі актори, музиканти та публіцисти записали звернення до українців у річницю повномасштабного вторгнення Росії та висловили солідарність та захоплення, серед них – Міша Коллінз.

Про UNITED24

Ініційована Президентом України фандрейзингова платформа та основне вікно збору пожертв на підтримку України. За рік роботи фандрейзингової платформи UNITED24 завдяки пожертвам з більш ніж 110 країн зібрано понад 328 000 000 доларів.

Серед амбасадорів UNITED24 — співачка та акторка Барбра Стрейзанд, актор Марк Гемілл, канадська акторка Кетрін Винник, гурт Imagine Dragons, артдиректор Balenciaga Демна, американський актор Лієв Шрайбер, режисер Мішель Азанавічус, астронавт Скотт Келлі, історик Тімоті Снайдер, філософ Френсіс Фукуяма, лауреати Нобелівської премії Пол Нерс, Едвард Мозер та Мей-Бритт Мозер, акторка Іванна Сахно, британський підприємець Річард Бренсон, кантрі-співак Бред Пейслі, британський мандрівник Беар Гріллз, видатні українські спортсмени Андрій Шевченко, Еліна Світоліна та Олександр Усик.

Довідка

Як писала Рубрика, актор Марк Гемілл у вересні 2022 року став амбасадором благодійної платформи United24.

Він допомагав збирати кошти на "Армію дронів".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: