fbpx
Сьогодні
Відео 15:58 27 Тра 2023

Українські спецпризначенці оприлюднили будні в зруйнованому Бахмуті: "подорожуйте разом з нами"

Фото: Ілюстративне

Воїни Сил спецоперацій ЗСУ показали сюжет про будні операторів 3-го окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго ССО.

Про це пише Рубрика, посилаючись на відео, оприлюднене пресслужбою спецпризначенців.

Зазначимо що на кадрах зафіксовано зокрема елементи відпрацювання по ворогу з позицій у майже зруйнованих будинках міста-фортеці.

Бійці перебувають у надскладних умовах, проте демонструють присутність почуття гумору та незламність духу. Вони показують, що на передовій також знайдеться місце ранковій каві, дружньому жарту чи ніжності до чотирилапого.

І все це на апокаліптичному фоні майже стертого з лиця землі міста. Це наочно демонструє, що залишається там, куди приходить "рускій мір".

Бахмут, ССО

Фото: Скріншот

Нагадаємо, президент Зеленський раніше підтвердив, що ЗСУ контролюють лише невелику частину міста і зазначив, що Бахмут фактично стертий з лиця землі.

Бахмут

Фото: Скріншот

У місті-фортеці вже майже рік точаться найжорсткіші бої з переважаючим за кількістю противником, який не шкодує свого "гарматного м'яса",

"Ви повинні розуміти, що нічого немає. Вони (росіяни – ред.) все зруйнували. Нині Бахмут є лише в наших серцях", – сказав глава держави.

Довідка

Нагадаємо, раніше розвідка Британії повідомила, що сили приватної військової групи "Вагнера", ймовірно, почали відходити з деяких своїх позицій навколо міста Бахмут.

Зазначимо, що 25 травня 2023 року власник "Вагнера" Євгеній Пригожин заявив, що виведення його сил з Бахмута розпочалося і що передача позицій Міністерству оборони росії триватиме до 1 червня.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр також підтвердила, що у передмісті Бахмута противник замінив підрозділи пвк "вагнер" на армійські регулярні загони. У самому ж місті на даний момент залишаються "вагнерівці".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: