fbpx
Сьогодні
11:13 24 Тра 2023

Сирський про ситуацію біля Бахмута: Сили оборони мають успіхи на флангах міста

Фото: Телеграм / Сухопутні війська

Українські Збройні сили продовжують оборонну операцію у Бахмуті на Донеччині та досягли успіхів на флангах міста-фортеці.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського.

"Сили оборони продовжують оборонну операцію і мають успіхи на флангах Бахмута", наголосив керманич Сухопутних військ.

Сирський також опублікував відео з полоненим найманцем пвк "вагнер".

Як розповідає військовополонений рф, його основним стимулом для участі у війні був матеріальний інтерес. Насправді він розраховував залишатися в роті забезпечення, та потрапив на передову.

"Нам сказали, якщо ми не поїдемо воювати, то нас завантажать у Камаз і більше ніхто нас не побачить", повідомив російський вояка.

Як писала Рубрика, 23 травня розповів речник Східного угруповання військ ЗСУ полковник Сергій Череватий повідомив, що у Донецькій області українські Сили оборони тримають невеликий плацдарм у самому місті-фортеці Бахмуті, там точаться гарячі бої. Також у захисників є просування по флангах.

"Генерал Сирський сповідує принцип активної оборони. У нас там немає переваги ні в чисельності особового складу, ні в техніці. Але де є можливість, де завдяки своїй зібраності, правильній тактичній побудові, використанню комбінованої західної та радянської зброї, ми проводимо контратаки і рухаємося", підкреслив представник Східного угруповання військ.

Нагадаємо, що за минулу добу, 23 травня, українські Збройні сили ліквідували близько 400 загарбників, загалом з початку російської агресії окупанти втратили особового складу понад 204 700 вояк.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: