fbpx
Сьогодні
Фото 10:59 23 Тра 2023

Президент України приїхав на фронт, щоб привітати морпіхів з нагоди їх професійного свята

Зеленський приїхав на фронт, щоб особисто привітати морпіхів. Фото: Телеграм / V_Zelenskiy_official

Президент України Володимир Зеленський прибув на лінію фронту, де особисто привітав бійців із Днем морської піхоти та вручив їм нагороди.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Telegram-канал Глави держави.

"Наші захисники. Фронтова ділянка. Сьогодні я тут, щоб привітати наших воїнів із їхнім Днем морської піхоти ВМС ЗСУ. Слава кожному і кожній, хто захищає Україну!", зазначив  Президент.

Сьогодні, 23 травня, в Україні відзначають День морської піхоти

День морської піхоти – це професійне свято військовослужбовців морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України, яке відзначається щороку 23 травня.

Свято започатковане 2014 року й у 2014-2017 роках відзначалося 16 листопада. Чинна дата святкування 23 травня встановлена від 2018 року Указом президента України № 145/2018 "Про День морської піхоти України".

У цей день було покладено основу сучасної морської піхоти. Сучасні морські піхотинці сьогодні героїчно боронять Україну від російських загарбників.

Зазначимо, Глава держави сам періодично відвідує українських захисників на фронті.

Як писала Рубрика, що в березні президент Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових на Бахмутському напрямку.

Також у квітні глава держави у квітні побував у Донецькій області. Тоді він відвідав передові позиції українських захисників у Авдіївці.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: