fbpx
Сьогодні
Відео 15:40 18 Тра 2023

Dove випустив ролик проти сексуалізації жінок у відеоіграх: у чому рішення

Бренд Dove разом з компаніями Unreal Engine Epic Games і Women in Games запустили рекламу, спрямовану на боротьбу із сексуалізацією жіночих персонажів у відеоіграх.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Груди Лари Крофт в свій час продали цю гру. Якщо ви думаєте, що це спрацювало тоді, 10 років тому, а зараз на це ніхто не купиться, то ви помиляєтеся. Сексуалізовані та напівоголені образи жінок роблять каси іграм і зараз.

Яке рішення?

Dove запустив ролик проти сексуалізації жінок у відеоіграх.

Реклама стала продовженням минулорічної кампанії Real Virtual Beauty, яка має на меті руйнувати стереотипне представлення жінок у відеоіграх.

Як це працює?

"Dove вважає, що краса має бути джерелом впевненості, а не тривоги, у кожному аспекті життя, як реального, так і віртуального", – зазначає Леандро Баррето, глобальний віцепрезидент Dove.

У новому ролику персонаж-жінка після перемоги над монстром повертається до себе в гримерку, змиває макіяж і знімає свій сексуалізований костюм. А перед новою грою вона вирішує обрати зручніше вбрання.

Довідка

Нагадаємо, мережа б'юті-барів G.Bar, квіткова ферма Villa Verde та ГО "Землячки" створили ініціативу для підтримки жінок на фронті.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: