fbpx
Сьогодні
11:13 28 Кві 2023

Мережа б'юті-барів G.Bar, квіткова ферма Villa Verde та ГО “Землячки” створили ініціативу для підтримки жінок на фронті

ГО «Землячки» разом з мережею б'юті-барів G.Bar та квітковою фермою Villa Verde створили ініціативу для підтримки жінок на фронті та збирають кошти на пошиття жіночої тактичної літньої форми.

Мережа б'юті-барів G.Bar та квіткова ферма Villa Verde об'єдналися, щоб долучитися до збору громадської організації "Землячки" на пошиття жіночої тактичної літньої форми.

В армії України служить понад 60 000 жінок. ГО «Землячки» з початку повномасштабної війни підтримує жінок на передовій, забезпечує амуніцією, взуттям, гуманітаркою, шиє форму з урахуванням жіночої фізіології та розповідає про життя і побут захисниць.

Мережа б'юті-барів G.Bar, квіткова ферма Villa Verde та ГО

28 та 29 квітня квіткова ферма Villa Verde надає нарциси на благодійній основі, в свою чергу мережа б'юті-барів G.Bar розміщує букети у своїх салонах та пропонує клієнтам долучатися до збору. Гроші від продажу цих букетів будуть передані на пошиття тактичної літньої форми для жінок-військових. Також, клієнти G.Bar, які придбають букет, зможуть висловити свою подяку та підтримку захисницям, підписавши особисту листівку, що буде передана разом з формою на передову.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: