fbpx
Сьогодні
12:30 17 Тра 2023

У Києві введуть зміни у роботі громадського транспорту під час тривоги: що відомо

З 22 травня почне діяти рішення КМДА, за яким наземний громадський транспорт столиці у разі оголошення повітряної тривоги буде довозити пасажирів до найближчого укриття.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Київську міську державну адміністрацію.

Як зазначили в установі, у разі повітряної тривоги КП "Київпастранс" та приватні компанії, які надають послуги з перевезення пасажирів, мають робити зупинку біля найближчого укриття, розміщеного за маршрутом руху.

Таке рішення ухвалила сьогодні Рада оборони столиці.

Так, водій транспорту буде робити оголошення про найближче укриття. Це може бути підземна станція метро, підземний перехід, укриття в будинках тощо.

При цьому контроль за зупинкою громадського транспорту біля найближчого укриття буде забезпечувати управління патрульної поліції в місті Києві.

Нагадаємо, у Києві відсьогодні планують перевірити усі укриття та бомбосховища.

У військовій адміністрації повідомили, що до відомства надійшли численні скарги щодо закритих укриттів під час останньої ракетної атаки. Такі випадки були зафіксовані практично в усіх районах столиці.

У зв'язку з цим на засіданні Ради оборони столиці вирішили перевірити усі укриття та бомбосховища. Цим будуть займатися поліція, Муніципальна варта та чиновники районних адміністрацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: