fbpx
Сьогодні
14:35 16 Тра 2023

В Україні розпочинається навчальна онлайн-програма для представниць організацій людей з інвалідністю: як працює це рішення

English version here

Фото: unsplash.com

Навчальну онлайн-програму "Women Grant Station: студія грантової освіти для жінок-лідерок організацій осіб з інвалідністю" проведе Всеукраїнська громадська організація "Сила країни".

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці ВГО "Сила країни", інформує Рубрика.

У чому проблема?

Організатори програми мають на меті посилити спроможність жінок-лідерок з-поміж жінок з інвалідністю та жінок, що виховують дітей з інвалідністю, залучати грантове фінансування для реалізації проєктів персонального розвитку як громадських діячок та впровадження соціально значущих ініціатив організацій людей з інвалідністю.

Яке рішення?

Програма реалізується ВГО "Сила країни" в межах проєкту "Women Grant Station: студія грантової освіти для жінок з інвалідністю та матерів дітей з інвалідністю" за підтримки Фонду Abilis. Участь у програмі є безкоштовною.

Як воно працює?

Зазначається, що програма триватиме з червня по серпень 2023 року та включатиме:

  • групову роботу учасників з досвідченим викладачем з виконанням практичних домашніх завдань по розробці власних проєктів;
  • індивідуальні консультації досвідчених експертів з фандрейзингу під час підготовки проєктів;
  • пітчинг ідей перед командою експертів, для удосконалення проєктів й отримання навичок представлення проєктних пропозицій донорам;
  • обмін досвідом, взаємопідтримка, мотивація до дій за принципом "рівний рівному" через комунікації у спеціально створеній групі у телеграмі, проведення фінальної зустрічі учасників програми для рефлексії та взаємопідтримки.

До участі запрошують жінки, які:

  • мають інвалідність або виховують дітей з інвалідністю;
  • є представниками організацій осіб з інвалідністю: керівниці організацій, проєктні менеджерки, інші представниці таких організацій, що займають активну позицію та бажають розробляти й впроваджувати проєкти, спрямовані на захист інтересів людей з інвалідністю та їхніх родин;
  • є громадянками України;
  • мають високу мотивацію до реалізації соціальних проєктів на базі організацій людей з інвалідністю.

Для того, щоб взяти участь потрібно заповнити гугл-форму до 28 травня 2023 року.

Заняття відбуватимуться онлайн через ZOOM з перекладом жестовою мовою. Програму занять можна переглянути за покликанням.

Також по завершенню проєкту учасниці навчальної програми отримають гуманітарну допомогу – набори товарів першої необхідності.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: