fbpx
Сьогодні
14:40 12 Тра 2023

Наєв подякував медичним працівникам за порятунок військовослужбовців

Командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв подякував медичним працівникам за порятунок військовослужбовців.

Про це командування Об'єднаних сил ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

"В умовах російсько-української війни ваші руки витягують важкопоранених та самовіддано рятують, здавалося б, безнадійних, даючи їм шанс на життя. Ваша праця – на межі людських сил. Це турбота, яка в поєднанні з добротою й любов'ю творить дивовижні речі. Ви вселяєте віру бійців у життя, а ваші ласкаві й теплі слова підтримки заспокоюють душу", – заявив він.

Він підкреслив, що медпрацівники сприймають чужий біль як свій, власний.

"Ви – як янголи-охоронці – завжди поруч, захищаєте та оберігаєте всіх, хто цього потребує. Багато хто інколи дивується, звідки у вас попри втому та недоспані ночі ця енергія й ці сили? Звідки ви їх черпаєте? За рахунок чого поповнюєте? Особисто мені відповісти важко. Але це подвиг заради життя!", – зауважив Командувач Об'єднаних сил.

Як повідомлялося, щороку 12 травня відзначають Міжнародний день медсестри. Свято було засноване Міжнародною радою медичних сестер у 1965 році, з метою підвищення уваги до ролі та значення медичних сестер у всьому світі.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: