fbpx
Сьогодні
19:54 09 Тра 2023

Данілов вважає, що якби росія змогла захопити Україну, наступним був би Казахстан

Фото: Голос Америки

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов переконаний, що якби росія змогла захопити Україну, то наступною країною, на яку б вона напала, став би Казахстан.

Таку думку він висловив в ефірі телемарафоні "Єдині новини".

"Я з упевненістю можу сказати про те, що якби у путіна вийшло на території нашої країни (захопити – ред.), то наступним був би Казахстан. Більш того, він би не зупинився ні перед Вірменією, ні перед іншими країнами", – сказав Данілов.

На прохання ведучого він прокоментував візит президентів Казахстану, Киргизстану, Туркменістану, Таджикистану, прем'єр-міністра Вірменії та самопроголошеного президента білорусі 9 травня на парад до москви: «Не знаю, що їх спонукало туди приїхати. Подивимося, як далі будуть розгортатися події».

Секретар РНБО також зазначив, що нині ніякого успіху росія у розв'язаній війні не має. Наприклад, зранку ворог ракетами обсрілював Україну, але й тут навряд чи росіянам вдалося здійснити задумане.

"Те, що стосується фронту, то Бахмут, який вони вже скільки намагаються захопити, але це місто нашої честі, нашої гордості та наших героїв. Вони навіть на це не спромоглися", – підкреслив він.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: