fbpx
Сьогодні
Фото 16:36 08 Тра 2023

З музикою гурту TVORCHI й доповненою реальністю: у Ліверпулі відкрили мурал

У Ліверпулі відкрили мурал. Фото: МКІП

У Ліверпулі на підтримку "Євробачення–2023" відкрили мурал з доповненою реальністю та музикою від цьогорічного конкурсанта від України – гурту TVORCHI.

Про це Міністерство культури та інформаційної політики повідомляє у Телеграмі, пише Рубрика.

Агенція культурного розвитку Port. під кураторством Каті Тейлор пезентувала мурал Sound of Freedom у Ліверпулі на підтримку "Євробачення–2023". Його створили українська художниця Ptashka Somari та британський художник Ніл Кітінг.

У Ліверпулі відкрили мурал

У Ліверпулі відкрили мурал. Фото: МКІП

"Мурал містить елементи доповненої реальності. За допомогою спеціального застосунку відвідувачі можуть побачити дещо унікальне. Цю візуалізацію втілила команда Port. Agency", – ідеться у повідомленні.

У МКІП зазначили, що Sound of Freedom є логічним продовженням проєкту The Wall — 5-ти муралів у Відні, Берліні, Марселі, Брюсселі та Найробі, створених агенцією Port. у співпраці з Українським інститутом. Це вже другий мурал, який містить елементи доповненої реальності. Перший має назву Flower of Democracy та розташований у Берліні.

У Ліверпулі відкрили мурал

У Ліверпулі відкрили мурал. Фото: МКІП

Організаторами проєкту виступили Liverpool Culture, кураторкою — Катя Тейлор, командою організаторів — агенція культурного розвитку Port., яка за 2022–2023 роки відкрила 5 муралів в Європі та Африці.

Довідка

Як повідомляла Рубрика, під час пісенного конкурсу "Євробачення-2023", який пройде у Ліверпулі, з 7–9 травня пройде фестиваль Xpresia.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: