fbpx
Сьогодні
21:41 27 Кві 2023

Українська співачка, лідерка гурту The Hardkiss Саніна поділилася враженнями від зустрічі з Чарльзом ІІІ

Фото: instagram.com/the_hardkiss

Українська співачка, лідерка гурту The Hardkiss Юлія Саніна, яка вестиме всі три ефіри шоу – два півфінали й гранд-фінал, зустрілась з монархами під час їх відвідин Ліверпуля та сцени співочого шоу.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Інстаграм солістки гурту.

До того ж Саніна ще відкриє перший півфінал шоу піснею "Маяк".

Нагадаємо, що король Чарльз та його дружина Камілла відвідали британський Ліверпуль і концертний зал M&S Bank Arena, де проходитиме Євробачення 2023 від імені України.

Саме там ведуча шоу лідерка гурту The Hardkiss Юлія Саніна зустрілась з монархами та поділилася враженнями від зустрічі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Julia Sanina (@the_hardkiss)

"Ми мали дуже приємну та змістовну розмову з Його Величністю Королем Чарльзом ІІІ. Я встигла сказати все, що планувала.

Від усього українського народу я подякувала за ту підтримку, яку ми отримуємо від Сполученого Королівства Великої Британії та від королівської родини.

Наголосила на тому, наскільки важливо та приємно, що саме Велика Британія від імені України приймає цього року конкурс Євробачення", розповіла у дописі українська співачка.

Юлія зазначила, що королівська родина дивитиметься всі ефіри конкурсу.

"Ми обговорили те, як багато талановитих українців бере участь у підготовці та скільки чудових українських артистів виступлять на сцені цьогорічного Євробачення. Мені здалося, що королівська родина вже налаштована дивитися усі три ефіри Євробачення 2023", – наголосила Саніна.

Довідка

Український гурт Kalush Orchestra переміг на "Євробаченні-2022", тож наступний пісенний конкурс мав відбутися в Україні. Проте Європейська мовна спілка (EBU) вирішила, що конкурс-2023 пройде у Великій Британії, яка торік посіла друге місце. В Україні «Євробачення» не відбудеться через повномасштабну війну.

Тож 67-й пісенний конкурс "Євробачення" прийматиме Ліверпуль. Гранд-фінал відбудеться на арені Liverpool 13 травня, а півфінали пройдуть 9 та 11 травня.

Конкурс відбудеться від імені України, тож в України залишається місце у фіналі. Крім того, представники "Суспільного мовлення" співпрацюватимуть із BBC, щоб розробити та впровадити українські елементи шоу під час "Євробачення-20232". Україну представлятиме гурт TVORCHI з піснею Heart of Steel.

Рубрика:
Шоу-біз

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: