fbpx
Сьогодні
22:54 08 Тра 2023

У Черкасах двоє поліцейських зґвалтували неповнолітню

Фото: Информатор

Двом співробітникам поліції та їх співучаснику правоохоронці оголосили про підозру у груповому зґвалтуванні сімнадцятирічної дівчини.

Про це пише Рубрика з посиланням на Telegram-канал ДБР.

Як з'ясували слідчі, троє чоловіків розпивали алкогольні напої на квартирі одного з них у Черкасах. Пізніше до них приєдналася їх знайома дівчина. Вони вживали алкоголь та потім із застуванням фізичної сили зґвалтували дівчину.

"Наразі зловмисників затримано, свою провину вони категорично заперечують. Правоохоронців та їх спільника підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої особи, що вчинене групою осіб. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років", – повідомили в ДБР.

Наразі триває досудове розслідування, встановлюються всі обставини правопорушення, проводяться експертизи, допитуються свідки.

Довідка

Раніше у ЗМІ повідомлялось, що у Мелітополі, тимчасово захопленому російськими військами, один з окупантів просто на вулиці чіплявся до дівчинки, і намагався її зґвалтувати. Дівчину врятували партизани, які ліквідували інтервента-педофіла.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: