fbpx
Сьогодні
19:32 30 Бер 2023

На Закарпатті співмешканці неодноразово ґвалтували малолітню дитину: їх затримали правоохоронці

На Закарпатті до правоохоронців звернулась 12-річна дівчинка, яку мати та вітчим гвалтували з 2021 року та знімали це на камеру.

Про це пише Рубрика, посилаючись на журналіста Віталія Глаголу, Телеграм Офісу Генпрокурора.

Як інформують прокурори, за даними слідства, чоловік разом зі співмешканкою вчиняли дії сексуального характеру щодо її доньки, яка не досягла 14 років. Окремі епізоди мати дитини знімала на відео та відправляла йому.

В Офісі Генпрокурора зазначили, що за процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури співмешканцям повідомлено про підозру у зґвалтуванні малолітньої дитини, зберіганні дитячої порнографії та вчиненні домашнього насильства (ч. 4 ст. 152, ч. 1 ст. 301-1, ст. 126-1 КК України).

Окрім того, жінці повідомлено про підозру у вчиненні стосовно цієї дитини сексуального насильства (ч. 4 ст. 153 КК України).

Після отримання інформації про вчинення протиправних дій стосовно неповнолітньої, правоохоронці оперативно виявили та затримали в порядку ст. 208 КПК України матір і її співмешканця. На цей момент вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

На цей час розв'язують питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів, повідомляють у прокуратурі. Правоохоронці наполягатимуть на безальтернативному триманні під вартою.

Своєю чергою журналіст повідомив, що 29 березня неповнолітня сама звернулась до правоохоронців. Вона вирішила це розповісти після того, як дізналась про резонансну історію із несправедливим рішенням суду у "Верхньоворітському зґвалтуванні".

За словами дитини, вітчим неодноразово гвалтував її починаючи з липня 2021 року.

"На Закарпатті подружжя неодноразово гвалтувало свою 12-річну доньку знімаючи це на камеру мобільного. Мені вдалось отримати ексклюзивну інформацію щодо затримання пари: вітчима і мами, які наразі під арештом. Шокуючі випадки мали місце у селі Калини Тячівського району", написав Глагола.

"Також відомо, що мати неповнолітньої змушувала дівчинку вступати в статевий контакт з нею та вітчимом. У помешканні подружжя правоохоронці виявили докази того, що зґвалтування своєї ж дитини горе-батьки фільмували на камеру", – повідомив журналіст.

Він також додав, що при погодженні затримання правоохоронці зіткнулися з незрозумілою позицією прокурора щодо автентичності файлів, та причетності вітчима та матері щодо вчинення тяжкого злочину стосовно неповнолітньої дитини.

На цей час дитина знаходиться під опікою соціальних працівників.

Нагадаємо, що нещодавно троє неповнолітніх хлопців з села Верхні Ворота у підвальному приміщенні зґвалтували 14-річну дівчинку.

Окремі епізоди своїх дій вони зняли на відео. 14 вересня того ж року до правоохоронців звернулась бабуся потерпілої та заявила про злочин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: