fbpx
Сьогодні
11:58 24 Кві 2023

Сирський заявив, що ЗСУ в Бахмуті не лише обороняються, але й активно контратакують

Фото: командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський (Телеграм)

У Бахмуті Донецької області українські захисники, крім оборонних дій, активно контратакують.

Про це заявив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський, передає Military Media Center у Телеграмі.

Так, сьогодні, 24 квітня, командувач працює в районах бойових дій на Лиманському та Бахмутському напрямках. Рішення з організації оборони приймаються на місці після заслуховування звітів командирів й аналізу оперативної обстановки.

Зазначається, що станом на цей час ситуація контрольована.

"Після низки невдалих спроб прорвати нашу оборону на Лиманському напрямку ворог зазнав значних втрат та був змушений перегруповувати свої підрозділи", — зауважив Сирський.

Ситуація на Бахмутському напрямку, за даними командувача, залишається напруженою, тривають важкі бої. У декількох населених пунктах під Бахмутом наступальні дії росіян зазнали невдач.

Водночас загарбники не полишають мету оточити Бахмут і використовують для цього всі можливі сили й засоби аж до тотальної руйнації міста.

"Наші бійці здійснюють у Бахмуті не лише оборонні дії, але й активно контратакують. Це дає нам можливість протягом декількох місяців стримувати наступ ворога та не збільшувати фронт на цьому напрямку, знищувати його найкращі підрозділи та вигравати час", — зауважив генерал-полковник.

Сирський нагородив відзнаками та цінними подарунками понад 130 військовослужбовців, які мужньо виконували завдання і проявили героїзм.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: