fbpx
Сьогодні
17:15 15 Кві 2023

Українські бійці демілітаризували новітній ворожий танк Т-90 "Прорив"

Фото: Скріншо з відео

На Лимано-Куп'янському напрямку українські військові знищили новітній російський танк Т-90 "Прорив".

Про це повідомила Луганська ОВА з посиланням на речника Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватого, пише Рубрика.

Як зазначив Череватий, за минулу добу ворог 307 разів обстріляв на сході українські позиції з реактивної та ствольної артилерії.

Повідомляють, що у результаті боєзіткнень 12 агресорів було вбито, 44 зазнали поранень.

"Крім танка Т-90, на цій ділянці фронту знищено БМП-1 ворога, які були зняті з озброєння, а також артилерійський тягач", речник Східного угруповання.

Череватий зазначає, що новітній російський танк Т-90 "Прорив" знищили українські військові на Лимано-Куп'янському напрямку.

Як повідомляла Рубрика, противник й далі зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках, де за минулу добу Сили оборони відбили 56 ворожих атак.

На Лиманському напрямку протягом минулої доби противник вів безуспішні наступальні дії поблизу населених пунктів Діброва та Білогорівка. Артилерійських обстрілів зазнали Новоселівське, Стельмахівка, Невське, Білогорівка Луганської області та Торське, Діброва і Спірне Донецької області.

Нагадаємо, що на Донеччині українські захисники під Мар'їнкою взяли в полон щонайменше шістьох росіян.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: