fbpx
Сьогодні
15:50 14 Кві 2023

Постійні обстріли та атаки у Бахмуті: українські захисники показали вуличні бої

Фото: Скріншот з відео

Українські військові оприлюднили відео вуличного бою з російськими окупантами у донецькому Бахмуті. Бійці мужньо продовжують тримати оборону у місті-фортеці, бої йдуть на лише на околицях, але й у центрі населеного пункту.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Сухопутні війська ЗСУ.

Як повідомляють, у відеосюжеті зафіксована робота бійців 1-го механізованого бата Третьої штурмової бригади. Військові зазначають, що у Бахмуті тривають вуличні бої, проте не вказують, у якому саме районі.

З відеоряду видно зруйновані квартали Бахмута. Майже кожна будівля пошкоджена внаслідок активних обстрілів. також постійно чути вибухи та стрілянину у місті, вони не припиняються.

Бійці штурмової бригади зазначають, що російські бойовики б'ють з танків, артилерії, а жива сила невпинно штурмує позиції ЗСУ.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Нагадаємо, за минулу добу ЗСУ відбили на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках 49 атак окупантів.

За словами речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватого, наші воїни продовжують знищувати російських десантників у Бахмуті, яких кинули для підсилення "вагнерівців".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: