fbpx
Сьогодні
16:13 12 Кві 2023

"Нафтогаз" повідомив про зміни у платіжках

Фото: ЕП

Українці відтепер отримуватимуть єдину платіжку за газ та його доставку.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Facebook газопостачальної компанії "Нафтогаз України".

"На численні прохання споживачів, ГК "Нафтогаз України" і ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання і розподіл газу в одному файлі", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вже у квітні клієнти ГК "Нафтогаз України", а також Кропивницької філії "ГАЗМЕРЕЖІ", АТ "Дніпрогаз", АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз", АТ "Криворіжгаз" і АТ "Донецькоблгаз" отримають березневі рахунки та матимуть можливість переконатися, наскільки це зручно та комфортно. Адже всі реквізити, індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань й оплати зібрано в одному місці.

До того ж зменшення кількості паперових платіжок суттєво скоротить витрати на друк та доставку квитанцій, що допоможе нам зберегти не одне дерево та бути більш дружніми до довкілля

У компанії зазначили, що в особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без зміни.

Довідка

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що з 1 квітня в Україні можуть зрости суми в платіжках за комунальні послуги. Хоча уряд відтермінував підвищення тарифів на світло, за воду доведеться платити більше. Водночас продовжить діяти тарифний мораторій на газ, тепло та гарячу воду.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: