fbpx
Сьогодні
Фото 18:18 08 Кві 2023

У Києві відбулася загальноміська толока: вивезли понад 6 тисяч кубометрів сміття

У Києві відбулася загальноміська толока, у межах якої вдалося зібрати та вивезти понад 6 тисяч кубометрів сміття.

Про це повідомила Київська міська державна адміністрація з посиланням на заступника голови КМДА Петра Пантелеєва.

Зазначається, що толоки в Києві пройшли в усіх районах на понад 300 локаціях. Очищенням територій займалися міські служби спільно з трудовими колективами підприємств й організацій та мешканцями навколишніх будинків.

У межах толоки на різних локаціях були також висаджені понад 2,3 тисячі рослин. Як зауважив заступник голови КМДА, робота з озеленення столиці лише починається.

"Це традиційні сезонні акції з прибирання та наведення ладу в місті після зими. Зараз у Києві активно прибирають у дворах, чистять автошляхи, впорядковують парки, сквери, прибирають стихійні звалища", – зазначив він.

У Києві відбулася загальноміська толока: вивезли понад 6 тисяч кубометрів сміття

Зокрема, біля головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка на вулиці Володимирській висаджена алея 12-річних платанів.

Дерева одразу оснастили автоматичною системою крапельного поливу, щоб за спекотної погоди зелені насадження мали достатньо вологи.

"У цей важкий час ми маємо бути особливо згуртованими, демонструючи ворогові наскільки важко зламати моральний дух українців. Міська влада вдячна усім, хто долучився сьогодні до роботи", – додав Пантелеєв.

У КМДА закликають усіх власників, орендарів і балансоутримувачів територій продовжувати дбати про чистоту та порядок.

Довідка

Лише за три місяці зими працівники Київавтодору ліквідували пошкодження на майже шести тисячах квадратних метрів дорожнього покриття. Є перелік вулиць, які планують капітально відремонтувати в столиці протягом поточного року.

Рубрика:
Екологія Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: