fbpx
Сьогодні
19:12 06 Кві 2023

Якщо ми почнемо все здавати, то докотимося до кордонів на західній Україні, - Секретар РНБО щодо Бахмута

Фото: Голос Америки

У Донецькій області захоплення центральної частини міста-фортеці Бахмута "вагнерівцями" не відповідає дійсності. Заява щодо цього засновника пвк "вагнер" євгена пригожина є неправдивою.

Про це секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив в інтерв'ю Укрінформу.

"Бахмут – це районний центр. На частині території знаходяться наші, на частині території – війська окупантів. Заява пригожина про те, що вони захопили якийсь центр, не відповідає дійсності", наголосив Секретар РНБО.

Данілов зазначив, що в Бахмуті на цей час тривають жорсткі бої.

"Ми тримаємо Бахмут, бо це – наша земля. Якщо ми почнемо все здавати, докотимося до кордонів на західній Україні. Наш обов'язок – боронити країну", – наголосив він.

Очільник Ради нацбезпеки підкреслив, що українські військові визначають стратегію і тактику звільнення та оборони всіх населених пунктів держави.

Нагадаємо, напередодні Президент Володимир Зеленський заявив, що російські загарбники не контролюють Бахмут на Донеччині, але ситуація там найскладніша на фронті.

Окрім того, раніше заступниця міністра оборони Ганна Маляр пояснила, як Генштаб ухвалює оперативні рішення та що стоїть за словами "ситуація в Бахмуті під контролем".

У Генштабі зазначили, що найінтенсивніші бойові дії тривають за населені пункти Бахмут, Авдіївка та Мар'їнка.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: