fbpx
Сьогодні
14:20 29 Бер 2023

Загибель військових у центрі "Десна": у ДБР пояснили, що здетонував артилерійський снаряд

Фото: 169 навчальний центр "Десна" імені князя Ярослава Мудрого (facebook)

Унаслідок детонації артилерійського снаряда 18 березня загинули четверо військових у 169-му навчальному центрі "Десна" у Чернігівській області.

Про це розповіла радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян в ефірі національного телемарафону.

Журналісти спитали у Сапьян про результати розслідування. У відповідь вона зазначила, що розслідування ще триває.

"Розслідування кримінального провадження за фактом порушення правил поводження зі зброєю триває. Наразі та інформація, яка дозволена до оприлюднення, звучить таким чином: слідчим вся інформація відома. Це був артилерійський снаряд.

Зараз тривають експертизи і триває досудове розслідування. Наголошу, що подібні кримінальні провадження (щодо наших військових) люблять тишу", підкреслила радниця з комунікацій ДБР.

Нагадаємо, що 18 березня надзвичайна подія, внаслідок якої загинуло четверо військових, сталася на Чернігівщині у 169-му навчальному центрі "Десна" імені князя Ярослава Мудрого.

Довідка

169-й навчальний центр "Десна" імені князя Ярослава Мудрого — військова частина Збройних сил України, що спеціалізується на підготовці особового складу для різних родів Сухопутних військ України. Підпорядковується безпосередньо командуванню Сухопутних військ. Розташований в смт Десна Чернігівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: