fbpx
Сьогодні
Відео 16:59 16 Бер 2023

На Донеччині під Маріуполем на складі росіян сталася потужна "бавовна": пожежа та детонація

Сьогодні, 16 березня, в російських окупантів сталася нова "бавовна" в районі Маріуполя. Вибухи пролунали на ворожому складі в селі Малоянісоль Маріупольського району.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, пише Рубрика.

"Пожежа й детонація. Мінус склад окупантів, який вони так завзято формували останніми тижнями", – написав він у своєму Telegram-каналі.

Фото: вибухи пролунали на ворожому складі в селі Малоянісоль Маріупольського району

За словами Андрющенка, перед вибухами в Маріуполі та районі було чути роботу ППО та звуки, схожі на залпи "Градів" – швидше за все, відгук детонації.

в російських окупантів сталася нова

Після "бавовни" окупанти підняли гелікоптери в бік прильотів.

"Це вам за Драмтеатр, мраzота. Відплата невідворотня!" – зазначив радник мера.

Нагадаємо, рівно рік тому російський літак скинув надпотужну бомбу на драмтеатр у Маріуполі, де ховалися від обстрілу сотні жінок і дітей. У річницю трагедії президент Володимир Зеленський запевнив, що Україна продовжує роботу для покарання злочинців.

Довідка

В окупованому Маріуполі помітили нові мітки на військовій техніці рф – коло в прямокутнику пунктиром. Техніка з таким маркуванням рухалася в бік Новоазовська і далі на північ Донецької області.

10 березня в Маріуполі сталося близько 20 вибухів на території колишнього гіпермаркету будівельних матеріалів "Епіцентр".

13 березня партизани повідомили про "бавовну" з детонацією під Маріуполем. Вибухи пролунали в районі населеного пункту Старий Крим.

У мережі показали, як виглядає зруйнований окупантами Маріуполь із висоти. Нове відео з окупованого міста показує суцільні ряди багатоповерхівок-привидів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: