fbpx
Сьогодні
19:31 06 Бер 2023

У Миколаївській області четверо людей підірвались на мінах: є загиблий та поранені

Сьогодні, 6 березня, у Миколаївській області один чоловік загинув та троє зазнали важких поранень внаслідок підриву на мінах.

Про це повідомив начальник обласної поліції Сергій Шайхет у Telegram, пише Рубрика.

"У селі Зелений Гай Вітовського району двоє чоловіків приїхали оглянути поле, щоб почати його обробляти. Безпосередньо на самому полі вони знайшли ворожу міну. Один із чоловіків вирішив її власноруч знешкодити – небезпечна знахідка здетонувала",- йдеться у повідомленні.

Він додав, що від отриманих тілесних ушкоджень 56-річний чоловік загинув на місці, а 37-річного місцевого мешканця, з численними мінно-вибуховими травмами та осколковими пораненнями нижніх кінцівок доставили до лікарні.

Крім того, як повідомив Шайхет, того ж дня у селі Любомирівка двоє чоловіків, які виїхали на автомобілі ЗІЛ розпочати весняні роботи, наїхали на міну. Один із чоловіків зазнав мінно-вибухових і забійних травм та доставлений до лікарні. Інший чоловік не постраждав.

Третій випадок стався у лісосмузі неподалік того ж села. За словами Шайхета, 41-річний чоловік збирав дрова та наступив на міну, залишену окупантами. Нині він перебуває в лікарні у тяжкому стані.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: