fbpx
Сьогодні
21:49 05 Бер 2023

В УЦОЯО розповіли як і коли можна зареєструватися на НМТ-2023 році: деталі

В Україні реєстрація на національний мультипредметний тест розпочнеться онлайн у квітні на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Про це повідомила заступниця директора УЦОЯО Тетяна Вакуленко у інтерв'ю "Укрінформу", пише Рубрика.

Вона наголошує, що реєстрація буде безпаперовою, тобто учасникам доведеться завантажити свої документи в спеціальний сервіс, і не треба буде надсилати їх звичайною поштою.

"Після цього кожний учасник або учасниця отримає доступ до своєї інформаційної сторінки на сайті УЦОЯО. Ця сторінка буде нашим основним інформаційним порталом для учасника", – наголосила Тетяна Вакуленко.

МНТ

Фото:logoff/Depositphotos

На інформаційній сторінці учасника буде відображатися вся інформація про те де, коли і як буде проходити тестування.

В УЦОЯО додають, що основна сесія тестування буде проходити у червні. А наприкінці місяця або на початку липня – відбудеться додаткова. Взяти участь у ній зможуть вступники, які з поважних причин не пройшли тестування під час основної сесії.

Зі слів заступниці директора УЦОЯО, як і минулого року, результати учасники НМТ-2023 зможуть дізнатися відразу в своєму тестовому середовищі. Тобто, коли закінчується час або всі завдання виконані, на екрані з'являється кількість тестових балів за кожен предмет.

"Демонстраційні варіанти з усіх предметів НМТ ми оприлюднюємо у себе на сайті. Це буде і ПДФ, і онлайн-версія для учасників, у яких є можливість працювати в інтернеті", – каже Тетяна Вакуленко.

Також учасники зможуть проходити тести в онлайн-тестувальнику, перевірити себе і зрозуміти, над чим ще треба попрацювати.

Нагадаємо, вже доступний демонстраційний тест з української мови та математики.

Далі, зі слів заступниці директора УЦОЯО, опублікують тест з Історії України та інших предметів, які є в переліку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: